0034 685 034 727
[email protected]
Menu
0034 685 034 727 menu
  • Norsk Nynorsk

Rekkehus till SALGS Costa del Sol

Rekkehuse til salgs på Costa del Sol

Det er igjen gode muligheter hvis du er interesseret i et REKKEHUS TIL SALGS PÅ COSTA DEL SOL til en god pris.
Prisene på rekkehus til salgs på Costa del Sol er på vei tilbake til det fornuftige, og tilbudet av rekkehus i Malaga er enormt, selv om ikke alle selgere er like enkle å forhandle med.

Rekkehus til salgs i Malaga med felles basseng

Generelt har rekkehus til salgs i Malaga den fordelen at det er en liten for- eller bakhage, eller kanskje begge deler.
Ofte er det utgang direkte til et fellesområde med basseng, eller til stranden så fremst eiendommen ligger i et lukket område, noe som oftest er tilfellet her i Malaga.
Spesiellt for mange familier vil et rekkehus i Malaga være et ideelt valg, hvis man gjerne vil ha en uteplass med morgensol eller ettermiddagssol på terrassen, og en eiendom som i tillegg har et sikkert fellesområde med svømmebasseng hvor barna kan leke trygt.

Rekkehuse på Costa del Sol

Langt de fleste rekkehuse på Costa del Sol oppfyller nettopp disse «familievennlige» kriteriene, og har osse den fordel at man ved køp av rekkehus på Costa del Sol, faktisk eier et lille stykke land og en egen lille hage.

Rekkehus i Malaga til SALGS – Beliggenhet og pris

Er man som kjøper fleksibel med hensyn til beliggenheten av REKKEHUS I MALAGA TIL SALGS, vil det være flere passende muligheter innen samme prisramme å sjekke ut på en visningstur. Dette vil også gi en større sjanse for å finne riktig REKKEHUS I MALAGA innen en rimelig tidsramme.