0034 685 034 727
[email protected]
Menu
0034 685 034 727 menu
  • Norsk Nynorsk

Eiendommer til salgs Malaga – Eiendommer til salgs Costa del Sol

Salg av eiendommer i Costa del Sol – boliger til salg Malaga området

Så kom prisene på FAST EIENDOM PÅ COSTA DEL SOL endelig ned…..
Så kom prisene på hus til salg i Malaga og fast eiendom på Costa del Sol endelig ned til et fornuftig prisnivå. Det er nå igjen blitt mulig å gjøre et godt kjøp eller gjøre en god investering i fast eiendom i Malaga området, d.v.s. eiendom til salg på Costa del Sol.
Etter flere vanskelige år i eiendomsmarkedet for kjøp og salg av eiendom i Malgaregionen på Costa del Sol, er det endelig lys i tunnelen både for den seriøse kjøper, og for den som gjerne vil selge sin eiendom i Malaga på Costa del Sol.
De seneste årene har det vært urealistisk høye salgspriser, og en nesten total stagnering i markedet som følge av de høye prisene.
Nå har det endelig blitt bedre balanse mellom kjøpersiden og selgersiden.

Norsk  eiendomsmegler på Costa del Sol – 100% uavhengig.

Costa Eiendom synes nok vi kan kalde os Norsk eiendomsmegler på Costa del Sol , og som arbejder 100% I KJØPERS  INTERESSE (selv om vi faktisk er et Danskeiet meglerfirma med fokus på hele det Skandinaviske marked).
Det er vigtigt at du ved kjøp af fast Eiendom i Malaga området, er klar over hvor vigtig det er på vælge den rette eiendomsmegler, og grundene til, hvorfor dette netop er vigtig…les mere om dette under linken ”Norsk eiendomsmegler – 100 % uavhengig”
Ut fra vår mer enn 20 årige erfaring fra Costa del Sol har vi verdifull detaljkunnskap om markedet som er verdifull, når kjøperne skal finne den rette bolig til salg i Malaga området, i den vrimmel av muligheter som finnes på eiendommer på Costa del Sol.

Kjøp av bolig i Malaga – Visningstur til Costa del Sol

Har du interesse i kjøp av bolig i Malaga området kan vi tilbyde VISNINGSTURE TIL COSTA DEL SOL preget av hyggelig og en avslappet Spansk atmosfære.
Vi oppfatter oss selv som ”Finnere” av eiendommer til salg Malaga til våre kunder, mer enn som tradisjonelle eiendomsmeglere eller selgere av eiendom i Malaga – denne anskuelsesvinkel synes vi passer bedre på den måte vi samarbeider med våre kunder på.
Som kjent særpreges Andalusia av en avslappet og hyggelig atmosfære. Vi forsøker å videreføre dette til ditt eiendomskjøp på Costa del Sol.
Nettopp på grunn av den Andalusiske vennlighet og mer avslappet væremåte føler vi oss forpliktet til å dele Spansk kultur med alle som besøker oss på visningstur til Malagaregionen. Vi håper at også våre kunder vil føle dette.

Kjøpe Eiendom Costa del Sol – rolig atmosfære uten pres

Selv om det er en meget viktig beslutning at kjøpe eiendom Costa del Sol, er det vår erfaring at kundene setter pris på at det hele skje i en rolig atmosfære uten pres.
Uansett utfall håper vi du får noen innholdsrike og trivelige dager på visningsturen. Det er en selvfølge at målsettingen er å finne frem til en eiendom du blir fornøyd med etter en god dialog med oss.

KJØP AV LEILIGHET TIL SALGS Costa del Sol

Ved kjøp av LEILIGHET TIL SALGS COSTA DEL SOL er det for oss viktig fra starten av å skape rammen til det tillitsforholdet vi mener må ligge til grunn for å oppnå ønsket positivt resultat. Dette er etter vår oppfatning kun mulig ved nært og ærlig «partnerskap» med «klare linjer helt fra starten».
Vi går inn med 100 % engasjement i våre kunders leting etter leilighet i Malaga med visninger av potensielle emner, frem til vi sammen finner den riktige leiligheten på Costa del Sol. Derfor forventer vi til gjengjeld samme engasjement og tilbakemelding fra våre kunder.

Kjøp av Villa Malaga – Villa til salgs Costa del Sol

Ser du etter VILLA I MALAGA eller Villa til salgs på Costa del Sol, er det først viktig å bestemme seg for riktig område, noe som i seg selv kan være vanskelig da Solkysten har mange ulike flotte områder med sitt unike preg.
Prisene kan variere mye, alt ettersom hvor en Villa på Costa del Sol ligger. Da særlig hvis det er snakk om en villa med middelhavsutsikt eller for eksempel en luksusvilla i Marbella, hvor nettopp området vil ha innflytelse på prisen.

Rekkehus til salgs Costa del Sol – Rekkehus i Malaga området

Generelt har rekkehus til salgs Costa del Sol den fordelen at det i tillegg til å ha større boareal enn en leilighet, gjerne er en liten for- eller bakhage, eller kanskje begge deler.
Ofte er det utgang direkte til et fellesområde med basseng, da de fleste rekkehus på Costa del Sol er bygget i et lukket område med skjønne hager og med et eller flere felles basseng.
For mange familier er det et ideelt valg hvis man gjerne vil ha en uteplass med morgensol eller ettermiddagssol på terrassen, og en eiendom som samtidig har et sikkert fellesområde med svømmebasseng til barna.
Málaga Centro Studio - mellometasje
€122,000
0 1 34 m2 0 m2
This studio in Málaga is a fantastic investment opportunity!Located just by the dry river in a tranquil traditional area, and a 5 minute walk to the ...
Málaga Leilighet - toppetasje
€180,000
4 1 96 m2 0 m2
Magnificent apartment on the main avenues of MalagaApartment located on Avenida de Andalucía, on the fourth floor, where sunlight accompanies and ba ...
Málaga Leilighet - mellometasje
€499,500
2 2 114 m2 44 m2
Leilighet - mellometasje, Málaga, Costa del Sol. 2 Soverom, 2 Bathrooms, Built 114 m², Terrace 44 m².Innstilling : Ved stranden, Nær golf, Urbaniser ...
Málaga Centro Studio - toppetasje
€235,000
0 1 48 m2 0 m2
"Refined Studio in the Historic Centre of Malaga. "Refined Studio in the Historic Centre of Malaga. "The property consists of 51 squa ...
Málaga Leilighet - mellometasje
€105,000
1 1 55 m2 0 m2
NEWLY BUILT APARTMENT JUST A STONE'S THROW FROM THE HISTORIC CENTRE!The property consists of 46 m2, distributed in 1 exterior bedroom, 1 comple ...
Málaga Kjedet enebolig
€498,000
4 3 224 m2 0 m2
Semi-Detached House, Málaga, Costa del Sol. 4.5 Bedrooms, 3.5 Bathrooms, Built 224 m2;.Setting : Close To Town. Condition : Excellent. Pool : Commun ...
Málaga Centro Leilighet - mellometasje
€499,500
3 2 107 m2 0 m2
5th Floor Apartment, Málaga historic Centre, Costa del Sol. 3 Bedrooms, 2 Bathrooms, Built 107 m2;. Excellent location ! Setting : Town. Condition : E ...
Málaga Leilighet - bakkeplan
€142,000
1 1 53 m2 0 m2
"LUMINOUS LEILIGHET VED SIDEN AV SENTRUM AV MALAGA!Eiendommen består av 55 m2 fordelt på en stor stue med en fullt utstyrt kjøkkenkrok, et sove ...
Málaga Restaurant
€295,000
0 0 75 m2 0 m2
Málaga capital: Litoral park area Concha Lagos street (next to the Pika de Los Compadres restaurant) Name: Tabaiba bar Local 75 m2 rented at € 1,500 / ...
Málaga Leilighet - mellometasje
€340,000
2 2 81 m2 10 m2
Due to the owner's transfer this new flat is for sale, 5 min from the beach, Quirón hospital, Mercadona, November 25 park, Unicaja Los Guindos ba ...
Málaga Andre
€305,000
0 2 302 m2 0 m2
Industrial building in perfect condition and ready to start working on it, located in the best industrial estate of Malaga next to the most important ...
Málaga Centro Leilighet - mellometasje
€404,500
3 2 132 m2 0 m2
High Floor Apartment, Málaga Centre Soho, 3 Bedrooms, 2 Bathrooms, Built 132 m2;.Setting : Town. Condition : Excellent. Climate Control : Air Condit ...